Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett monster

Inga ord kan beskriva grymheten
med en krigsmaskin som maler sig fram
tugga för tugga i förintelse.











Fri vers av Feminaz
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-05 08:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande det som sker i solrosens land.
Må den aldrig sluta blomma.
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz