Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även publicerad 2018


alla vi



sköra och värdefulla
akta trampa inte med klacken
den utsatte står därute på backen
ska den som betalat
betala livstidsränta ?
ska den dömas
straffas om och om igen
anses värdelös tvingad utstå
kränkande särbehandling
av ett samhälle så isande kallt
som inte ser själen
som vill andas friheten

jag vill tro på ett samhälle
som bryr sig
bryr sig varje själ
som står där och lyser
brinner för oss andra
vi går på en strimma av ljus
med kärlek i hjärtat


Kärlekens bloss lyser för oss
och de fattiga som hungra och törsta
efter sin rättvisa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-03-05 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP