Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retroaktiv marsgnällbagatell 2

 

 

Mellan raderna

döljer sig sanningens ord

om alla lögner

du envist hävdat varit

ditt riktiga sanna jag

 

våldet kom utan

förvarning i ord och med

slag gjorde du min

dag till det helvete jag

än idag bär på ärr av

 

bränd av blind kärlek

utstod jag daglig smälek

tills jag fick nog och

lämnade allt jag ägde

och började om på nytt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-05 13:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Får jag korrigera? "sanningens " och "tills". Som vanligt djupt och insiktsfullt!
2022-03-06

  lodjuret/seglare VIP
Texten läste jag med 'död' röst, som andra förr kunde rabbla entonigt ekande litanior eller rapa upp namn o adress ur telefonkatalogen... tiderna nu bjuder på sol och blå himmel. Aldrig förut har jag insett naturens inbjudande skönhet som nu. Passar på medan tid ännu är att njuta ett spass
2022-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP