Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Törnrosaslottet


Då sorgens mantel väver tuvull tät
vandrar Törnrosa i sitt slott
och drömmer om den goda tiden
lyckan kommer och lyckan går
spindelben bygger drömmarnas slott
men många kvävs under askan
Törnrosa klädde julgranen hängde upp
kulorna spred glitter över varje gren
satte upp stjärnan och allt det andra
sedan gick hon ut i köket
gräddade pepparkakorna
doften spred sig i köket
blandades med den kryddiga glöggen
som puttrade på spisen
det nybakade julbrödet gosade sig
medan det svalnade under
den rutiga kökshandduken
Törnrosa hoppas så hett
du får allt du önskar i år
älskade klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-03-05 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP