Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedrövligt



Alltför många röster på
Caféet hör surret än
Det var nog även kaffet
känns som kriget
suger syret ur poeter
vad har hänt?
Vi kan inget göra
enbart oroa oss sjuka
Hörde på kanelen
skottlossning trots
löftet om en humanitär korridor
Borde stigit upp trots det var natt
ägnat tiden till något vettigt
då fåren vägrade
låta sig räknas








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-03-06 01:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltid kul läsa efteråt
måste kolla grannen i rummet
Maja börjar bli livlig då jag släcker lampan
varje morgon hittar jag Mamma gömd
och mattor och annat i osalig röra.
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP