Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Godmorgonkram klokuggla<3


att stå i mitten ändå låta sig höras
samtidigt stå bredvid
då utmarkerna rämnar
soldaten balanserar på linan
krigets ansikte blottar bristerna
hos människorna
då vi ger dem litet tid

Det är då vid första tuggan
utsidan så vacker
äpplet visar sig
vara ruttet inuti




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-06 12:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bra liknelse natti kram
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP