Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla


Jordstig


vandringen med möda vår stig
släpar bördor tyngre oss själva
då frosten nästar samman
barr och stickor
kryper vi djupt under stackens gångar
där vi vintertid
dansar runt elden
och värmer varandra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-03-06 18:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var busbra
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP