Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU

Nu finns det inte ord
om vad
som uti världen händer
vart finns den makt
som ser till 
att det vänder

I två år
hade vi en pandemi
vem kunde tro
att det änvärre skulle bli

Finns inga gränser 
för vad som sker
föga till hjälp
om man ber

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-06 17:42



Bookmark and Share


  ULJO
Världen blöder bokstavligen
2022-03-08

  M M Mannheim VIP
Så bra du skriver om det som hänt och det som nu sker framför oss på TV och i tidningar?
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP