Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROST


I djupet gick de att skymta
alla fordon som körde
över kajkanten
de såg varken
stoppljus eller bommar
överbefälhavaren
bär en tung ryggsäck
kostnaden för begravningen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-03-07 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP