Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöveln



Bland ruinerna
efter pansarskott bomber
en stövel
minnet av människan
som bar den

Den som rycker på axlarna bryr sig inte sorgen
Vad är ett människoliv värt?
Går inte ersätta för den som saknar

hur många människoliv ska behöva betala
för skulder de aldrig haft




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-03-07 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP