Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Ord om livet


Vill varsamt skriva
rätta ordet om livet
när det hittat mig




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-07 12:03



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, mycket fint!
2022-03-16

  Feminaz
Så fint!
2022-03-11

  Gunnel Eriksson VIP
Omvänt perspektiv på orden.
Bra, kan få dem att komma loss.
2022-03-08

    Lena Söderkvist VIP
Härlig känsla när orden ramlar in som genom ett brevinkast. Det är därför jag är med i Stafetten. Julafton, liksom. Kul att du delar känslan.
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP