Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jordkompisar



visst vill väl alla ha en hjärtevän
en riktig kompis som finns där
i med och motgång
alla behöver en sådan
även vår jord behöver en kompis
och för att den ska nå sin fulla potential
är hemligheten att få rötterna att trivas,
då kan just det lilla extra jordomsorgen
göra den stora skillnaden . kompisen
är som ett gång superhjältar som får
livet att blomma och växa

Alla behöver den omsorgen
människor djur växter för de ska
utvecklas optimalt
och med en kompis blir alla starkare




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-03-07 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP