Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// tack för du läser klokuggla.


Tragiskt sade alla


Då vi ömsade kläder
alla postade tankar till krigets offer
skräcken hopplösheten de känner
vi kröp ner i det varma vattnet
kände livsandarna återvända
vi ber för våra systrar bröder
som flyr från diktatorns bombkravader
att de en dag kan återvända.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-03-07 17:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
I tider som dessa bästa vara sysselsstt hela tiden då stiger oroliga tankar som fjun mot skyn.
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP