Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bortglömda är vi inte


inte heller går vi och hukar
då jätten Gluffgluff
tillvaron slukar
vi rätar på ryggen
stryker undan luggen
som solrosor står vi raka
före dagen kommer
som dunster i solen
vi försvinner


De bortglömda som gått före oss, de bar sitt kors
och frälste oss




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-03-08 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP