Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Mikael idag


tog upp kronisk stress
det tar åratal att behandla långvarig stress
Akut stressreaktion jämförbart med PTSD
krig kan vara psykiskt och fysiskt

grundläggande hjälpfaktorer
Sömn
mat
fysisk aktivitet
lugn - mindfulness
social kontakt - undvik isolering
undvik stress

helt naturligt gjorde de rätta valen
sover mycket, äter hälsosam mat
fysisk aktivitet flera timmar i veckan
lugnet ger chigong, kreativt skapande
undviker isolering, engagerad i föreningen
och vänner på plats
totalvägrar stress
tidigare stress förvärras
desto svårare komma tillbaka.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-08 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP