Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättslösa



Putin har länge suttit vid makten
att hjärntvätta ett folk tar sin tid
experter tolkar vad som händer
ryssar riskerar 15 års fängelse
alla som protesterar
det förbjudna ordet KRIG
ingenting berör hans ansikte
han har den starkaste
maktutövningen sedan Stalin
det ryktas våldtäkter följer
i spåren av kriget
som alltid de ömtåligaste
får betala

och det förskräcker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-03-08 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP