Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ha en bra dag klokuggla kram<3


Nattvind


må vinden stryka livet medhårs
sömnen rofylld utan oro
granskogen sover
och månen över vattnet
slätar ut kindens rynkor
då en knappt förnimbar rysning
ett andetag
allt stilla igen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-08 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP