Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Min bur av hud. Av calle_ 2022-03-08.


Kommentar på en text (2515) bara ord





Jo, texten går att läsa och väcker minnen av
en läsares eget liv, där det ofta nog pendlar
mellan att söka trösta 'sin inre barndoms kamrat'

och att söka orden och känslorna för
att söka trösta andra människor, små och stora...
just den sortens texter jag ofta söker,

med ord som går att begripa sig på,
tro sig göra det om inte annat...
en sorts tydliga vinkar om ett möjligt liv...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-04-05 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP