Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILA

Hade lagt mej en stund
för att vila
när jag kom på mej
att jag log

Vad var det
som fick mej att le
det var tanken på honnom
som mitt hjäta tog

Han vars ögon
lyser av värme
och vars mun 
talar vänliga ord

Så mycket mer
behöver man inte
på denna
vår märkliga jord

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-08 12:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...så är det
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP