Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt


Kompensation

Kompensation
kan innebära
att man säger order förlåt
på ett vänligt sätt

sedan är det en annan sak
hur väl ordet förlåt tas emot





Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-03-08 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP