Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäste herr Vägvisare



det finns en del som inbillar sig
vara världens centrum
med ljusa röster
och ljummen hallonsaft
Syrénbersån är bortglömd
sluten och dyster
påminner om brukarna
i långvårdens dagrum
som längtar efter eftermiddagskaffets
sörplande
och söker förgäves efter ord
ur ett sedan länge
avstannat samtal




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-08 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP