Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag elak

som gurglar?
Fick en skrattattack
bättre det än gråta
över orättvisorna
som begås av Nope
och de andra hundarna
Vad fan har jag gjort
straffet ska med ränta
debiteras diktaturens kreatur




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-08 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP