Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triggern

Det märkliga alltid händer
då jag nämner ditt namn
eller ska jag kalla det
din pseudonym
Det är då fingret rör om i grytan
blixt och dunder
regnet faller ned
Tycker mig någon hellre
än gärna vill sätta krokben
för dig Peter Parker.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-03-08 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP