Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stjärnhimmel



Var aktsam där du går
lyft varsamt din fot
så inte skuggorna dig når
Du är värdefull
en stjärnhimmel du bär
på dina axlar där du går.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-03-09 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP