Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöshet



Sorg skärper dina sinnen
gör dig medveten
på ett djupare sätt
då frågor och svar ställer
hela livet på kant
och du gör dig av med
band du aldrig visste dig om
Människan måste vara större
än sitt lidande
kan den inte
förblir människan dvärg
ett tomt kärl
utan mål

Diktaturen är överbefolkad
av dessa dvärgar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-09 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP