Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget som försonar



Alla människor behöver syre för att leva
tro hopp och kärlek ger oss syret
tron håller oss kvar på banan
hoppet ger oss rätt riktning
och kärleken får oss att tindra
Alla har rättighet att leva det liv den föds till
kan vi försona oss med tanken
vår strävan efter rikedom och berömmelse
får människor att gräva gravar
där bevisen för deras brott begravs
för inte tala om krematorieugnarna
där enbart askan blev kvar

För visst är det så den som nått en position
vill inte mista den
pengar makt och ära står på spel
varför är så många villiga offra sina
och andra liv för att de tinnarna nå?
Världar kan gå under
men segraren står alltid ensam kvar






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-03-09 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP