Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humanitär korridor?



Som i alla krig skördas
oskyldiga som drivs på flykt
Barn håller mammans hand
går mot friheten
De varken går eller springer mera
eller sitter på gunghästen
De sällade sig till diktaturens offer
mejades ner av Putins lakejer
Bomber föll över deras hem
Svälten drev dem ut på gatorna

Sådant får inte tillvänja oss grymheten
vad en diktator tar sig rätt till
omvärlden måste protestera
öppna informationens korridorer!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-03-09 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP