Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var inte ledsen knobuggla.


Halvmåne


hade idag svept om halsen
en rosa tyll
Medan hon speglade sig
i det blå havet
såg hon framtidens glas
fylld av vårens färger
det kan inget krig ta ifrån mig
mumlade hon
och bättrade på läppstiftet
satte sig i sin silverglänsande bil
styrde ut på en ringlande serpentin
mot morgondsgen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-09 23:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ack svårt låta bli bland vargar
kram
2023-12-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP