Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk att det är så lika mellan ord, jätte och hjälte... Beskriv ett skeende om du så vill. Men berätta inte helt tydligt vad du känner och tänker. Gör det möjligt att applicera 'dina sanningar', på tid och rum i just tid och rum.


Välkrattad gräsmatta eller väl krattad manege?





:
Det borde inte heta 'fånga dagen'
utan egentligen 'fånga vågen'
sett med mera marina ögon.

..
Fin-al, lövträd av hög klass.
Avkastning i form av löv
i litet olika färg, valör.

...
Varför förklara 'strid'
när det bara är att angripa
som vid våldtäkt ungefär?

För att få veta något om
att inte försvara sig
vid plötsligt o oannonserat angrepp
gå en kurs i självförsvar.

Bli sedan irriterad
när annan som blir just angripen
och ger sig till med
att söka försvara sig.

....
Asocial gemenskap.

Gå med i förening
där den gjort sig känd för
uttryck i stil med

'jag hatar alla
vilka inte tycker precis som jag'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP