Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram klokuggla<3


Korsdrag




Alla förändringar som väntar blåser genom själen
Värnplikten återinförs, vilket kommer forma utbilda människor disciplin har aldrig skadat någon, svenskt försvar måste byggas upp igen 2 % av BNP ska avsättas. Det civila försvaret ska även öka, jaktbutikerna ökar sin försäljning av vapen. Seriöst? Putins attack på demokratin förändrar vilkoren för hela Europa.

Ännu dominerar de kalla nätterna, men vårvärmen knackar på dörren
ännu befinner den sig i

Gränslandet
Då natten öppnar sin dörr
skakar frosten ut sitt örngott över jord
det sprirande bräckliga ingen frostnatt tål
så lika allt levande oavsett biotop
den järnskodda klacken
trampar gärna de sköra
som i rabatten oskyddade står




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-03-10 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP