Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stenogramblocket


bläckfisk med centralbibliotek
vem har tillgång till det
organisation löser blindgångarsök
sorterar upp tillvaron
fann blocket där det borde
hur många pryttlar har vardagen
som tiden lagt på hög
det vi inte använder kan
andra behöva





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-10 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP