Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Namngivning



Kopplar samman ägaren
med alla fänkålsplantor
jag fick igår då vi badade
med föreningen.
Samtalsämnena givna
hon har ett stort växthus
sade ordföranden
ser fram emot ett studiebesök
Glädjeämnen viktiga samla
då orosmolnen omkring oss flockas
Försvarsmakten kommer
ta över coronas pressträffar
Putins övergrepp på Ukraina
verkligheten idag
med framtida frågetecken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-10 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP