Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan molnen

Lyser solen

Nästa dag kommer

Ängslan

Oro

Vad  kommer ske

Varför inte 

Ljuset släpper till

Mörkret

Hindrar glädjen

Finna rätt

I denna värld

Så kall

Låt  då ljuset släppa 

 in  i vardagen

Ge hopp 

Det kommer 

En  bättre ny tid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-10 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP