Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda tår

En tår på kinden 

En droppe salt vatten 

Det enda tecknet 

På sorgen i hjärtat 

Som då och då gör sig hörd 

 

Kanske är det någon som ser 

Kanske förblir den enda tåren

Endast en påminnelse 

För dig själv

Om hur lätt det är att känna 

Sorgen i hjärtat 

Som gråter en ensam tår

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-11 07:02



Bookmark and Share


  Susen VIP
"Sorgen som gråter en ensam tår" Fint skildrat om ensamheten i en sorg
2022-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om sorgens tår som rinner och om det är någon mer än diktarjaget som ser den.
2022-03-11

  ULJO
Bokmärke
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP