Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla kram.


Otäckt lika



Inte förvånad förnekelsen
det bombade barnhemmet
var inte till för barn
det var fiendekvarteret
Monster sig lika oavsett nationalitet
jag kan begå mord mina anhängare
röstar på mig ändå sade Trump
Putin slår på stridstrumman
alla som hjälper Ukraina
kan vänta sig vedergällning
Så oförskämt rättfärdiga klagomål
viftades bort som lögner och gnäll.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-10 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP