Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglakören

änglakören står utanför din dörr.-
dom har gjort det för.
sluta att gråta.
du kommer att han förlåta-.
skrev i dag10.15.
11.3.2022
avbirgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-11 12:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-03-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Du skriver en intressant dagbok. Nedslag i det som är livet. Här även med markering i tidskalendern. Undrar över hur många på jorden som idag fick besök av en änglakör klockan 10:15.
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP