Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget inför våra ögon

En miljon ukrainska barn är på flykt med sina mammor.
Papporna är kvar och kämpar som David mot Goliat.
Vi är vittnen.
Världen balanserar på udden av kärnkraftsterror och kärnvapenhot.
Framtidsutsikten är oviss
Rädslan har sitt grepp om oss.
Till våren kan vi alla plantera solrosfrön.
Vill se oändliga fält av solrosor också på Ukrainas bördiga jordar.






Fri vers av Feminaz
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-11 13:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är skrämmande det som sker i solrosens land.
Vi måste hjälpa till, efter förmåga, så att den inte vissnar.
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz