Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmiddag hoppas du mår bra kram<3


Inställd måndag



förklaringen alltför stor bakterieflora
Kamraterna suckade
vattnet luktade inte ambrosia
trängseln stor efter Corona
alla vill vattenträna i mån av plats
inget hinder finns fira våren på söndag
föreningen samlas över en tallrik
kryddstark taimat.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-11 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP