Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonljuset

 

bländande soldrivor breder ut sig

över en lysande blå himmel

kännbart efter då vi legat i källaren

nedmyllad bland andra grönsaker

vi har väntat som vårlöken i jorden

åter höra våren bulta på porten

Sol vatten och näring är allt vi behöver

för att kunna blomma i ljuset

Glöm inte det är du själv 

som måste tända din lykta,

låt ingen stjäla ditt ljus 

och din glädje över att leva

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-11 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP