Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu föds snart alla mirakel

 

frostkantad morgon döps i sol

nu ropar marken efter arbetshänder

tvåsiffrig värme väntas snart

och ut över livets gräsmatta

strömmar både ont och gott

det behöver inte betyda något

om den är full av maskrosor

det är ju så allt som ger oss glädje

får oss att växa

motsatsen får oss att krympa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-03-11 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP