Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bad memories



get out of my head
easy to say
but difficult to play
du kan se
en filmsektion en bild
plötsligt en minnesslinga
röster väser
och ormen slingrar fram
I can live with it but never more do I dip
my feet in the wastewater

I did it for him whom you tortured almost to Death
visst ska jag vara tacksam kunskapen veta mörker finns
att tystnad det endaste
I did it for him you almost killed not for you




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2022-03-11 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP