Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2.34


Tomtar på loftet
eller myrstack under huven
Tankar irrar i nattliga korridorer
samband och nyheter
livlig trafik
tills nästa tåg avgår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-03-12 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP