Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Grävande journalistik

Har du förlorat allt
Både smöret och pengarna?
Lugn jag förstår dig.
Det är helt normalt som ägg betraktad
känner samma utgrävd sin gula.
De vise säger ju gräv där du står.
Grävde nästa hela natten
Spänningen steg
blodtrycket fick blodet rusa

Dagens nyheter kablas ut
Belarus gör nu sitt hjälpa till
krossa frihetskämparna
Hur ska allt sluta?
Demokratins fall i hela Europa?

.melitopols borgmästare bortförd








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-12 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP