Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens förlösande ord


Efter tandborstning dags dra på sig overallen
Låta dagen sätta av i galopp över alla hinder

Godmorgon alla morgontidiga
The Gang har gjort sin morgongympa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-12 09:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
återvänder till planteringen ha det gott klokuggla och även andra. förstått för länge sedan många har för litet att göra, alltid varit sysselsatt så det är svårt stoppa loket även nyopererad. efter akutoperationen då jag vandrade i korridorerna undrade personalen om jag skulle gå hem.
2022-03-12

  morgonstjärna VIP
alltså jag som fått sådan inspiration och så finns inget utrymme.
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP