Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vintergräset

 

Första flugan siktades igår
idag har blomsterbi vaknat
hon fann solen bland vintergräset
och surrade ivrigt dit
Hoppet hon finner en fredad plats
frostnätter skördar de ömtåliga

våryran sprider sig till pojkarna
kattnätet sackar som en dräktig ko
fann att skulden var pojkarna
de är bannlysta tills jag hinner laga 
De får softa i solkatternas paradis
tills vidare
men glad banditerna inte rymde!







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-03-12 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP