Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Matar med näringsrik jord


där det behövs, omplanterar
beskär och får nya plantor
radikalisten fritt spelrum fått
efter torkan
en hink jord tog snabbt slut
trollade fram en till
med matnyttiga ingredienser
delar med mig plantor till vänner
en välkommen present
då jag inbjudan får
gläder med en vän
som hittat sin älskade Gustav
traumatiserad efter 3 månader
i det vilda
och börjat markera inomhus
ska vid hembesök ha med mig "sanitär spray"
för att testa
hjälper mina och leksaker
mina har lekt färdigt de bråkar
varandra trötta

Tack så mycket för du läser klokuggla<3

önskar även andra en god kväll
och tack för applåder och läsningar :)







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-03-12 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP