Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Törnrosa


jag väntar likt natten på gryningen
då allt blir annorlunda
det är då stormen håller andan
och stjärnorna de enda
som ännu osynliga faller
genom regnridån

sover i drömmarnas slott
väntar likt natten
då gryningen drar sitt skrangliga leksakståg
i ett snöre genom rummet
det är då tjälen rymmer med nordanvinden
och den avlägsna vårens hälsning

tassar fram






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-03-12 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP