Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla.


På östfronten intet nytt

Varje levande öppna ögonen
det som händer våra grannar
kan även hända Sverige
Systematiskt pumpas
skottsalvor bomber
in i bostadsområden
Att ingen lönnmördare
raderar bort Putin och hans lakejer
från kartan
Det är Hitler Stalin
you namn it i samma skepnad.
Vad har offren gjort som haft oturen
komma i vägen för en Terminator
som lägger allt i ruiner
Han går över döda kroppar
Det tycks som många blinda
simmar i vattenpölen
Det är skrämmande
då inte människor
tänker utanför boxen
nutiden är inte det vanliga klottret




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-03-12 19:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Rösta ditt bidrag går oavkortat till offren för kriget i Ukraina
2022-03-12

  morgonstjärna VIP
Förena Europa med musik. Ikväll koras Sveriges bidrag till melodifestivalen.
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP