Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egt foto


Arla morgon

 

De första penseldragen

 har målat huset blekt gyllengul

skuggan från jätten krymper 

 och då solfingrar sakta

breder ut nattens duk

stryker bort stjärnorna

slumrar de tyst på molnebädd

vaknar då aftonsol dalar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP