Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon har velat hävda att en sådan tingest finns i 'Handbok i att hantera en fylltratt, ett instrument nödvändigt för syltkokande'. Trots att poliser och annan vårdpersonal skulle kunna vilja ha ett som eget ord med i laget där.


Dagens förklarade ord 2022 11 07






Handbok i att hantera en fylltratt,
har någon tid varit såsom i hetluften.
Den verkar så härligt oskriven ännu,
trots att bokhandeln och ortens bibliotek
ej har en just sådan i hyllorna än nu.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-03-13 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP